2018 – Pension Alpefryd

Pension Alpefryd.
Instruktør:  Karsten S Nielsen

Handlingen

Man tager en bramfri værtinde, som er vild med alper, bægerklang og mænd i tyrolerbukser, et yderst ufikst kvindemenneske som medhjælper, en håndfast massør og to lokale drukmåse – den ene klog på livet – den anden har erstattet en del hjerneceller med humlesaft. Disse herlige typer huserer i Pension Alpefryd, som ligger et sted i Danmark og tilbyder kurophold af den ene eller anden grund.
Her kommer direktøren og holder sine stævnemøder – medbringende sønnen, som jo skal oplæres til at overtage virksomheden derhjemme. Her kommer også den fine frøken, som har bestilt massage til sine myoser – og det får hun. Og direktørens – eller er det sønnens? – fortid dukker op i skikkelse af Soffy, som kommer på diskret ophold, da hun i 7. måned finder ud af, at hun nok alligevel ikke lægger sig ud, fordi hun har spist for meget. Diskret ophold eller ej – da direktørens kone også dukker op, kommer der gang i begivenhederne. Undervejs fødes der tvillinger – og det kan jo ske selv i den bedste familie….

Hvordan det hele hænger sammen, ja det får vi at vide når Gundsøgmagle Dilettanterne opfører ”Pension Alpefryd” i Marts 2018. Pension alpefryd er skrevet af Margit Jensen.

Gense forestillingen, link til billeder

På scenen

Ursula Linette Petersen
Herbert Ejner  Christensen
Knud Børge Kalle Mathisen
Massøren Johnny Hansen
Musse Lotte Bjarnholt
Soffy Katrine Thomsen
Mimi Karin Ytterbø
Schnaps Ulrik Kirkegaard
Sprudel Katja Rørbye
Petra Kari Hansen
Bag scenen

Lys og Lyd Jonas Aaberg
Flemming Thomsen
Kulisser
Sminke Franziska Larsen
Marianne Larsen
Kostumer
Regissør
Program Holger Skovhaug
Karin Ytterbø
Sufflør Karin Hansen
Skilte og plakater Flemming Madsen
Jens Hansen
 Plakater Lena Andersen
Linette Petersen

Spilledage i 2022:
Fredag den 4. marts
Lørdag den 5. marts
Fredag den 11. marts
Søndag den 13. marts