Årets dilettant 2000

Årets Dilettant 2000 – Martin Lavard

Det var året hvor Gundsømagle Dilettantforening opførte et af sine større stykker “Styrmand Karlsens Flammer” og hvor jeg atter havde den glæde at skulle dekorere kulisserne. Det har jeg gjort side 1995 med stykket “Landmandsliv”. Det var Jette, vores formand, som spurgte om jeg kunne tænke mig at prøve at male kulisser.

Det tog jeg som en spændende udfordring, især fordi jeg ikke havde prøvet det før.

“Landmandsliv”, “Alle mand på dæk” og “Styrmand Karlsen flammer” var nok de meste spændende stykker at male kulisser til, dels på grund af de mange scener og også de meget forskellige scener.

Det har for mig været vigtigt med et godt samarbejde os alle imellem i dilettantforeningen og jeg vil rette en særlig tak til Arne Larsen for hans store dygtighed som arkitekt og håndværker i konstruktionen af kulisserne til de mange scener. Desuden har det været vigtigt for mig, at alle har været tilfredse med det arbejde jeg har udført – det var derfor også med stor glæde jeg blev udnævnt til Årets Dilettant.

Jeg vil sige tusind tak til jer alle sammen i dilettantforening for prisen og tak for godt samarbejde og hyggeligt samvær – og stor ros for det enorme arbejde I alle udfører med et flot resultat.

Jeg håber at foreningen vil blomstre i rigtig mange år endnu.

 

Martin Lavard


Spilledage i 2021:
Fredag den
Lørdag den
Fredag den
Søndag den