Årets dilettant 2001

Årets Dilettant 2001 – Thomas Christensen

Årets stykke var “Charles Tante”

En forrygende komedie med de uundværlige forviklinger.

 

Et stykke der tidligere har været indspillet som film med den folkekære Dirch Passer, som Charles tante. Så der var noget at leve op til, da jeg fik tilbudt rollen som tanten.

Jeg må sige, at det at være med til at spille dilettant får en til at overskride ens grænser. Det ene år synger man selv på scenen (Styrmand Karlsens flammer), det næste år som udklædes man som Donna Lucia i stort skrud. Men endnu engang lykkedes det med en masse frivillig hjælp, at få stablet en succes på benene. Når dette skrives er jeg flyttet fra Gundsømagle. Og altså ikke længere en del af foreningen. Det var nok en af de største betænkeligheder, jeg havde ved at træffe beslutning om at flytte fra byen. Dilettantforeningen har givet mig utrolig mange gode og uforglemmelige oplevelser. Det sammenhold og fællesskab (og ikke mindst de mange gamle og gode traditioner) er svære at beskrive og endnu sværere at glemme. Jeg vil altid tænke tilbage på min tid i foreningen med stor glæde.

 

Jeg vil sige foreningen tak for at jeg fik lov til at blive den del af den og ønske den rigtig meget held og lykke i årene fremover.

 

Mange hilsner

Thomas Christensen


Spilledage i 2021:
Fredag den
Lørdag den
Fredag den
Søndag den