Årets dilettant 2006

Årets dilettant 2006 – Katja Kamph Rasmussen

 

Årets stykke var denne gang noget helt andet, og hedder

– Så længe mit hjerte slår – en nat med John Mogensen.

Den gennemgående rolle er John, men hovedpersonen er miljøet, stemningen og skæbnerne, alt det der dannede baggrund for John Mogensens liv og kunst.

Stykket starter søndag morgen kl. 14.00 og slutter da John vakler hjem sidst på natten. Der var en masse af hans gode sange med – jeg kendte ikke dem alle da vi startede, men man lærer dem jo at kende efterhånden – selv om jeg ikke skulle synge.

Der var store forventninger til stykket og alle billetter var solgt på ca. 1 time, og mange kom på venteliste. Der var super stemning under forestillingerne, hvor publikum sad ved borde og der var gjort alt for at skabe værtshusstemning.

Der var virkelig blevet knoklet fra alle for at vi kunne nå at blive klar til premieren – og det blev vi !!!

For mit eget vedkommende er det 2. år jeg er med på scenen, men jeg har været publikum til næsten alle stykkerne siden 1995. Sidste år spillede jeg både Sofie og Erik – det var noget af en start.

I år prøvede jeg kræfter med Ursula – hun er noget af en mundfuld – men det gik (jeg blev da kaldt en god bitch så ….)

Tak til alle for deres store arbejdsindsat og tak fordi jeg kan få lov til at være med i denne dejlige forening. Også tak for årets dilettant. Det er mig en stor ære.

 

Mange hilsner

Katja Kamph Rasmussen


Spilledage i 2021:
Fredag den
Lørdag den
Fredag den
Søndag den