Årets dilettant 2007

Årets dilettant 2007 – Ulrik Kirkegaard

 

Det er altid en stor ære at blive valgt som årets dilettant af sine gode kolleger.

I 2007 var det mig der fik æren for rollen som Klinke-Hans i Morten Korchs ’Vagabonderne på Bakkegården’. En rolle som næsten føltes skræddersyet til min lollandske accent.

Selvom der normalt er både store og små roller i stykkerne er alle aktører lige vigtige for at succesen kan komme i hus. Det føler jeg, at alle bidrager helhjertet med. Ligeledes kan alle selvfølgelig ikke være med på ønskeroller hvert år, men også her føler jeg en stor accept fra alle sider.

Selv har jeg været heldig at være aktiv på scenen i de fleste sæsoner fra jeg debuterede med revy i 1988 og med skuespil i 1990 hvor stykket var ”Filialen i Århus”.

Det er meget vanedannende at deltage i Gundsømagle Dilettantforening og adrenalinen arbejder på højtryk hver gang der byder sig en ny spændende rolle på scenen. Og når premieren nærmer sig bobler man nærmest indvendig af spænding.

Jeg takker endnu engang for valget og håber på rigtig, rigtig mange gode sæsoner sammen med alle I andre i Gundsømagle Dilettantforening.

 

Ulrik Kirkegaard


Spilledage i 2021:
Fredag den
Lørdag den
Fredag den
Søndag den