Årets dilettant 2011

Årets dilettant 2011 – Johnny Hansen

Året`s stykke 2011

Den grønne elevator.

 

Der er nu ikke meget i denne verden der er bedre end at få anerkendelse for et stykke arbejde man har udført og lagt sjæl i. Det var derfor en stor glæde for mig at blive valgt til årets dilettant for forestillingen i 2011, som jeg var instruktør på. Det er desuden en stor ære og glæde at blive valgt uden selv at have været på scenen, men udelukkende på grund af arbejdet lagt bag – og især foran – scenen. Stor tak for det.

Når dette er sagt må jeg samtidig rose alle de dejlige mennesker som troeligt, uge efter uge, fandt sig i alle mine udgydelser. Skuespilsmæssigt synes jeg, at vi med ”Den Grønne Elevator” nåede et rigtigt, rigtigt flot resultat. Stykkets humor ligger nok lidt ved siden af de stykker som vi som oftest opfører, men det lykkedes alligevel for Billy, Jack, Blance, Lolly, Philip og Tessie sammen med vore to kække flyttemænd, at få skabt en fantastisk forestilling. Og publikum morede sig kosteligt.

I et stykke med så få medvirkende hviler der et kæmpe pres på samtlige roller, og figurerne skal fremstilles meget markant for at holde hele vejen igennem de mange replikker og de mange forskellige situationer og scener i stykket. Desuden vil et stykke af den karakter ikke blive morsomt uden at rollerne spilles meget stilsikkert. Det klarede alle til fulde, og mere til.

Stor tak til alle medvirkende i 2011 for at gøre denne forestilling til en dejlig oplevelse for mig – til Anne, Linette, Ivan, Ulrik’erne, – til Katja, Kari og Lotte, – til vores uundværlige sufflør Karin, – til teknik, kostumer, sminke, – til regissører, scenebyggere og –malere. Et skønt team at arbejde med.

 

Kærlig hilsen

 

Johnny


Spilledage i 2021:
Fredag den
Lørdag den
Fredag den
Søndag den