Årets dilettant 2015

Årets dilettant 2015 – Linette Petersen

Året`s stykke 2015

Oscar.

 

“Oscar” var titlen på årets stykke. En farce af ældre dato, men ikke desto mindre vældig underholdende at være en del af.

Jeg har været medlem af Gundsømagle Dilettantforening siden 1993 og har måttet sande, at det er temmelig vanedannende at være dilettant i Gundsømagle. På trods af de mange timer der skal lægges i det og at det til tider kan være lidt træls og “op ad bakke”, så bliver det i den grad opvejet af de mange grin, sammenholdet, hyggen og ikke mindst det kick man får, når man står på scenen foran publikum.

Det er super fedt, at der stadig er nogle, der vil lægge kræfter i at få showet kørt af stablen. Det kræver arbejdstimer både før, under og efter forestillingen samt både på og bag scenen, men med dygtige og engagerede mennesker til at varetage de forskellige opgaver lykkedes det heldigvis også i år.

Jeg nyder at være en del af teamet, så tak til alle, der igen i 2015 gjorde det til en oplevelse at være med i årets dilettantforestilling og selvfølgelig tak for titlen som “Årets Dilettant”.

 

Kærlig hilsen

Linette

 

 


Spilledage i 2021:
Fredag den
Lørdag den
Fredag den
Søndag den