Årets dilettant 2016

Årets dilettant 2016 – Søren Hansen

Året`s stykke 2016

Eroter i luften.

 

Årets stykke bød på en vittig komedie på et lille hotel i den sydlige del af Frankrig. Stykket var bygget op omkring kærlighed med erotik fra top til tå. På trods af en komedie med erotiske-undertoner fik publikum alligevel et par givne pointer med hjem i bagagen.

I årets stykke kunne publikum gå fra Forsamlingshuset med en følelse af, at de havde været inde og se en forestilling opført som totalteater med både skuespil, sang og musik og lidt dans.

Udover at skuespillerne skulle lære replikker og timing ved sceneskift – gav årets stykke også musikalske udfordringer i form af både fællessange, solosange og duetter fra alt lige fra valsetakt til umba umba sange. De musikalske udfordringer var ikke lette i årets stykke, da flere af dilettanterne skulle synge for første gang og mange forskellige genre stod på programmet, men efter en masse øve-timer skabte resultatet både glæde og klappende hænder i salen ved forestillingerne.

Jeg har i nogle år nu været med til at skabe de musikalske toner nedenfor scenen – i denne forbindelse skal der lyde en kæmpe tak for en masse gode oplevelser og ikke mindst for titlen som “Årets Dilettant”. Æren og glæden af at være en del af holdet hos Gundsømagle Dilettantforening kan varmt anbefales.

 

De bedste teaterhilsner

Søren Hansen

 

 


Spilledage i 2021:
Fredag den
Lørdag den
Fredag den
Søndag den