Årets Dilettant 2018

Årets dilettant 2018 – Kari Hansen

Året`s stykke 2018

Pension Alpefryd.

Jeg havde ikke regnet med, at skulle være med på de skrå brædder i år, men blev ringet op af en “lidt” desperat Lotte. Der var en lille rolle, med næsten ingen replikker, der var svær at få besat. Et par stykker havde sagt ja, men var hoppet fra igen.

Petra var en dame af meget få ord – bare et med forskellige variationer – ja ja tænkte jeg, så kan jeg vel let huske mine replikker. Jaah – i starten svingede jeg mest Madam Blå og vimsede nysgerrigt om de nye gæster. Senere blev der også swinget med hofterne!! Jeg er så glad for jeg sagde ja ja til rollen, for jeg kom til at føle mig rigtig godt tilpas i den.

Der var krise da det viste sig at “direktør sønnen” havde meldt fra. Gode råd var dyre… bliver vi nødt til at finde et andet stykke? Det var jo ligesom nu vi skulle begynde at øve deadline nærmere sig…så løste det sig også 🙂 Unge Kalle havde sagt ja til rollen (vist nok med lettere pres fra kusine Katrine :-)) og han klarede det så godt. Skulderklap til ham.

Da vi startede med at øve efter nytår i Forsamlingshuset og skulle have det hele til at hænge sammen, var der kommet ro over os. Nu skulle det nok gå.

Jeg synes vi var et rigtig godt hold. Lige fra de fastboende vagabonder til direktøren, den ugen pige til direktørfruen der overraskede med at dukke op, damen der skulle på kurophold til den altæltende massør og den gæve pensionat mutter der har styr på det hele. Søren som hjalp os tålmodigt igennem sangene og Karin i sufflørkassen er helt uundværlige. Lys og lyd som altid er spot on og sminkepigerne der gør os smukke eller? og så til at holde sammen på os alle sammen, vores rolige og rare regissør.

Jeg tror at en af grundene til, at jeg følte mig så godt tilpas i rollen var at man selv fik lov at udvikle sig og prøve sig frem. Karsten brød ind hvis han syntes man skulle gøre noget på en anden måde og så kunne man rette ind. Tak for det.

Hen ad vejen er der næsten altid lidt knaster der skal overvindes, men jeg synes det har været i småtingsafdelingen. Vi nåede i mål med succes og det kan man kun når alle lægger kræfterne i og hjælper hinanden.

1000 tak for at I endnu en gang viste mig den ære at udnævne mig til Årets Dilettant. Jeg må indrømme at jeg blev meget overrasket, men også utrolig glad!!

Teatralske hilsner

fra Petra/ Kari.


Spilledage i 2022:
Fredag den 4. marts
Lørdag den 5. marts
Fredag den 11. marts
Søndag den 13. marts