Musikken

I forbindelse med lørdags-forestillingen, spiller Keep Smiling op til bal efter forestillingen. Vi har tidligere haft fornøjelsen af dem, så en nærmere præsentation af bandet er måske ikke så nødvendigt, men alligevel; her er et uddrag fra Keep Smiling’s hjemmeside:

Keep Smiling

Velkommen til orkestret; Keep Smiling´s hjemmeside. Smilet er som bekendt den korteste afstand mellem mennesker. Det dokumenterer orkestret til fulde. Keep Smiling er et erfarent orkester, som har spillet sammen i mange år. Vi spiller til private fester, offentlige steder og firma- og byfester. Musikken afleveres altid på et lydniveau, så det passer til de enkelte lokaliteter.

Keep Smiling spiller musik fra 60´erne op til 90´erne – ja enkelte af de nyeste sange finder vi også plads til. Betingelsen er, at de er ørehængere og god dansemusik – numre som de fleste nikker genkendende til og som findes i de fleste plader/cd-samlinger. Vi spiller både til de hurtigere trin – men også stille numre. Et bredt repertoire gør, at vi kan vælge musik, der passer til den bestemte lejlighed. Kort sagt: Vi har musik til enhver fest!

Se mere på Keep smiling’s hjemmeside


Spilledage i 2019:
Fredag den 1. marts
Lørdag den 2. marts
Fredag den 8. marts
Søndag den 10. marts